ТРАДИЦІЙНЕ ДОЗВІЛЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ У ТВОРАХ ГР. КВІТКИ-ОСНОВ’ЯНЕНКА - Кириченко, Вікторія (Філологічний часопис, 2016)
У статті проаналізовано твори Гр. Квітки-Основ’яненка та виявлено й охарактеризовано основні форми дозвілля молоді, що побутували у ХVІІІ – ХІХ ст. в Україні. Ключові слова: дозвілля; молодь; вечорниці; танці; колядки; Купала; музики.