НОМІНАТИВНІ ПОЛЯ НАЗВ ЧАСТИН РУКИ В УКРАЇНСЬКИХ ДІАЛЕКТАХ - Дяченко, Наталія (Філологічний часопис, 2017)
У статті представлено лексеми на позначення частин руки в українських діалектах, описано їхні номінативні поля, з’ясовано мотивацію використання цих назв у вторинній для них номінативній функції. Ключові слова: лексема; семема; говірка; соматизм; мотиваційна ознака.