Діяльність Національної гвардії України в комунікативній інтерпретації ЗМІ - Ільченко, Олена; Горлов, Артем (Філологічний часопис, 2019)
У цій статті описано комунікативні стратегії й тактики матеріалів ЗМІ, що висвітлюють теми, пов’язані з діяльністю Національній гвардії України. Дослідження виконано в річищі стратегічних комунікацій. Розвідка містить опис інтенцій, репрезентованих у матеріалах українських мас-медіа щодо діяльності Національної гвардії України.