СЕМАНТИЧНІ ПІДРЯДНІ СПОЛУЧНИКИ ЯК ЗАСОБИ ПОЄДНАННЯ ПАРЦЕЛЯТІВ У СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ХУДОЖНІЙ ПРОЗІ - Весельська, Галина (Філологічний часопис, 2018)
У статті на матеріалі українських художніх текстів початку ХХІ століття схарактеризовано корпус семантичних підрядних сполучників у ролі засобів поєднання парцелятів у складнопідрядному реченні та визначено найуживаніші з них.