ХУДОЖНІЙ ЧАСОПРОСТІР ПОВІСТІ Е. Т. А. ГОФМАНА «ЗОЛОТИЙ ГОРНЕЦЬ» - Осіпчук, Галина (Філологічний часопис, 2018)
Стаття присвячена проблемі дослідження хронотопу в художньому творі. Проаналізовано поняття «художній час» та «художній простір» у зарубіжних і вітчизняних наукових розвідках. Розглянуто типи та види художнього часу і простору в повісті Е. Т. А. Гофмана «Золотий горнець», що надає можливість деталізувати особливості індивідуального стилю письменника.