Змістовно-типологійний аспект прецедентних висловлень в українському політичному дискурсі (на матеріалі дебатів П. Порошенка та В. Зеленського) - Соловйова, Тетяна (Філологічний часопис, 2019)
У статті розглянуто лінгвістичний аспект передвиборчих дебатів між П. Порошенком та В. Зеленським крізь призму аналізу одного з різновидів власне вербальних прецедентних феноменів (прецедентних висловлень). З’ясовано основні ознаки та структурні особливості прецедентних висловлень; їхню роль в українському політичному дискурсі. Окреслено змістовно-типологійні характеристики, проаналізовано джерельну базу прецедентних висловлень.