Аніко Берегсасі – Катерина Дудич-Лакатош. Двадцять два. 22 роки угорської рідномовної освіти та виховання на Закарпатті (Спілка Termini, Терекбалінт, Угорщина, 2023. 172 с.) - Газдаг, Вільмош; Чурман-Пушкаш, Аніко (Філологічний часопис, 2023)
Рецензія на книгу: Аніко Берегсасі – Катерина Дудич-Лакатош. Двадцять два. 22 роки угорської рідномовної освіти та виховання на Закарпатті (Спілка Termini, Терекбалінт, Угорщина, 2023. 172 с.)